AZ ÖN PARTNERE

MINŐSÉGI MUNKA, KEDVEZŐ ÁRAK!

Takarítás

A takarítási szolgáltatáshoz a kor igényeinek és a magas szintű technológiának megfelelő tárgyi és gépi felszereltséggel, környezet barát tisztítószerekkel, valamint kiváló szakmai ismeretekkel bíró munkatársakkal, közülük többen OKJ takarító szakmunkás vizsgával is rendelkeznek, melyek biztosítják a szakszerű munkavégzést, a minőség folyamatos biztosítását, a szerződésben rögzített feladatok elvégzését.

Nagy és több éves tapasztalattal rendelkezünk iroda épületek, felsőoktatási intézmények napi, pipere és nagytakarítása, valamint ablaktisztítás végzésében.

Takarítókkal szemben magas követelményeket támasztunk, munkakör betöltését alábbi feltételekhez kötjük:

Minden munkaterületen a munka végzése helyi csoportvezető vagy munkafelügyelő irányításával történik, ügyelve arra, hogy a teljesítés színvonala megfeleljen a megrendelő elvárásainak, akik folyamatos kapcsolatot tartanak a megrendelő képviselőjével. 
A munkavégzés ellenőrzését az MSZ EN 31549/2004 szabványnak megfelelően, az Megrendelőinkkel előzetesen egyeztet szempontok szerint, végezzük. Egy elfogadott ellenőrzési jegyzőkönyv alapján.

Napi karbantartó takarítás, gépi takarítás, nagytakarítás

Cégünk kidolgozott takarítás szakmatechnológiai tervvel rendelkezik, minden takarítandó felületre és takarítási munkafogásra.

Minden munkavállalónk számára kötelezően előírt a munka- és tűzvédelmi oktatás, a rendészeti és biztonsági előírások betartása, valamint a szigorú kulcskezelési szabályok betartása.

Munkánkat rugalmasan, gyorsan, a megrendelő munkaidejéhez és igényéhez igazodva végezzük. Mindezt kedvező feltételekkel biztosítjuk minden ügyfelünknek.